Skip to Navigation
Skip to Content

Go to paymentsnz main site

Programme

Day Two

Wednesday, 12 November 2014

TimeProgramme*
8.50 - 9.00amWelcome
Nadine Chalmers-Ross, Master of Ceremonies
9.00 - 9.40am (40 mins)Keynote address
Adapt to thrive
What Westpac is doing to tailor to the NZ market and why it’s a good fit.
Simon Pomeroy, Chief Digital Officer, Westpac New Zealand
9.40 - 10.20am (40mins)Keynote address
Adapt to thrive
The future of digital payments – beyond the wallet.
Robert Walls, Vice President, Products for Australia, New Zealand & South Pacific, Visa
10.20 - 10.50am (30mins)Morning tea break
10.50 – 11.30am (40mins)Keynote address
Adapt to thrive
A strategy for the future – transformation to digital financial experiences for customers.
Chris Skinner, Chairman, Financial Services Club, United Kingdom
Proudly sponsored by TSB Bank
11.30am - 12.10pm (40mins)Keynote address (via video link)
Adapt to thrive
The Gates Foundation - how we are transforming the economics of payments and why it's important.
Konstantin Peric, Deputy Director, Financial Services for the Poor, Bill and Melinda Gates Foundation
12.10 - 1.00pm (50mins)Lunch
 Plenary stream
Australia 
1.00 - 1.30pm (30mins)Presentation
Leading the charge
What our closest neighbours are doing to position themselves for the future.
Chris Hamilton, CEO, Australian Payments Clearing Association, AUS
1.30 - 2.00pm (30 mins)Presentation
Leading the charge
How the New Payments Platform will meet the needs and expectations of customers in Australia.
Paul Lahiff, Chair of the New Payments Platform Steering Committee, AUS
 Plenary stream
A Digital World 
2.00 – 2.30pm (30 mins)Presentation
Leading the charge
Future proofing the payments infrastructure – SWIFT’s analysis on global trends in payments infrastructure development and the options now facing NZ.
Kees Middendorp, Commercial Director Oceania, SWIFT
2.30 - 3.00pm (30mins)Presentation
Leading the charge
Articulate Analytics – the solution to big data, a problem of our own making.
Matt Gould, Chief Strategy Officer, Arria NLG
3.00 - 3.30pm (30 mins)Presentation
Leading the charge
What it takes to build a successful cross-border digital currency proposition.
Carlos Sanchez, CEO, Orwell Group
3.30 – 3.50 pm (20 mins)Afternoon tea break
3.50 – 4.30 pm (40 mins)Panel
What’s the point?
Takeaways from our international panel you can’t afford to ignore.
Panellists: Thierry Spanjaard, Chief Editor, Smart Insights, France; Chris Hamilton, CEO, Australian Payments Clearing Association, Australia; Vaine Nooana-Arioka, Managing Director, Bank of the Cook Islands; Chris Skinner, Chairman, Financial Services Club, United Kingdom; Carlos Sanchez, CEO, Orwell Group.
Facilitator: Dean Rea, Founder of Arrowhead Consulting; Nadine Chalmers-Ross, Master of Ceremonies.
4.30 – 4.45 pm (15 mins)Closing Address
Steve Wiggins, Chief Executive, Payments NZ
4.45 - 6.30pmFarewell Evening
Proudly sponsored by MasterCard

*Note: Programme is subject to change.

Download the full two day programme pdf.png  (282kb PDF)


Back to top